Aartsengel Michaël

Op 29 september wordt het Michaëlfeest gevierd, het oogstfeest.

Aartsengel Michaël werd vroeger als bewaker van de herfst, de vruchten en het graan gezien omdat in de herfstperiode het nieuwe leven al weer opgeslagen ligt. Er breekt een nieuwe periode aan, waarin dankbaarheid een belangrijke rol speelt.

En met de nieuwe maan van 20 september, is het vanzelfsprekend dat ik voor deze periode de kaarten van Michael gebruik.

Jijzelf en je dierbaren worden beschermd

Aartsengel Michaël en de andere engelen beschermen jou en je dierbaren….en ook je vrienden en familieleden in de hemel. Deze kaart is een teken dat je jezelf kunt ontspannen, in de wetenschap dat deze aartsengel voor de details zorgt en jou en je dierbaren op allerlei manieren bescherming biedt.

Geef je zorgen en verdriet aan de engelen en God. Er wordt voorzien in je financiële behoeften, je werk wordt beschermd en je kunt veilig op reis gaan. Een dierbare in de hemel stuurt liefde naar je toe. Onthoud dat zorgen maken een vorm van gebed is, dus bid alleen om de dingen die je echt wil!

Laat je angsten los….Nu!

Aartsengel Michaël zegt dat angst het enige is dat jouw geluk en plannen in de weg staat. Hij wil je laten zien hoe je je zorgen en angsten kunt loslaten, zodat je jezelf zeker en veilig kunt voelen. Je krijgt deze kaart omdat je er klaar voor bent om het in de hand houden van allerlei zaken los te laten en er op te vertrouwen dat alles uiteindelijk op zijn pootjes terecht zal komen.

Je gaat de goede kant op, je verdient al het goede, sta jezelf toe alle hulp en liefde te ontvangen, je bent heel lief!

Je innerlijke leiding is echt en betrouwbaar.

Aartsengel Michaël weet dat je jezelf onzeker voelt, dus stuurt hij je deze kaart als bevestiging dat je hem echt heel goed hoort via je gedachten, ideeën en gevoelens. Je hebt kort geleden de drang gevoeld om actie te ondernemen, maar je hebt misschien geaarzeld uit angst dat je de verkeerde keuze zou maken. Deze kaart bevestigt je dat het veilig is om door te gaan met deze veranderingen.

Je nieuwe idee is het antwoord op je gebed, dus je kunt het uitvoeren. Je gevoelens zijn juist. Als je iemand of een situatie niet vertrouwt, schenk dan aandacht aan deze gevoelens. Je wordt geleid door je innerlijke gids, zelfs al kun je niet zien waar hij je naar toe leidt, maar blijf hem in elk geval volgen!

Liefs Nicole

 

2 gedachten over “Aartsengel Michaël”

  1. Deze tijd is de tijd van moed en kracht. De kinderen op de Vrije Scholen zingen in deze tijd prachtige Michaelsliederen en tekenen de aartsengel Michaël die de draak verslaat. In het Michaëlsspel doen ze dat letterlijk en op het Michaëlsfeest doen ze spelen die moed en kracht wakker maken. Een tijd dus om ook je eigen draken te verslaan met behulp van Muchaël die altijd gehoor geeft aan jouw bede.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *