Einde vakantiegevoel? Of gewoon verder genieten…

Vakantie… We kijken er allemaal al lang naar uit. Bedenken wat we dan allemaal voor leuke dingen gaan doen; waar gaat de reis dit jaar naar toe?

De reis wordt geboekt en het aftellen kan beginnen.  Lekker even er tussen uit, eens even helemaal ontspannen, niks moet en alles mag. Dan komen we even helemaal tot onszelf. De laatste loodjes voor het begin van de vakantie lijken loodzwaar… “Pfff, nog even doorbijten” hoor ik hier en daar om me heen. “Nog even en dan zijn we vrij.”

Aan het eind van de langverwachte tijd, de reis waarop we zolang hebben gewacht, “moeten” we langzaam weer in het gareel, dan begint “het gewone leven” weer. Wat was het snel voorbij, we hebben ons zo lang verheugd en nu is het alweer achter de rug.

Ik verbaas me hier toch elke keer weer over. Want in wiens “gareel” moeten we? En waarom kunnen we alleen helemaal tot ons zelf komen als we ver van ons vertrouwde leven zijn? In een andere omgeving. Voor mijn gevoel is thuis toch de plek waar je elke dag weer geniet van alle kleine grote dingen en wonderen die er zijn.  Velen van ons moeten natuurlijk weer aan het werk en de kinderen naar school. Maar het lijkt alsof we vergeten zijn dat we zelf de keuze kunnen maken om te blijven in een baan waar we uitgegroeid zijn, een relatie die niet lekker loopt, maar bovenal dat we zelf kunnen kiezen hoe we de wereld en ons leven zien. Kies je voor de roze bril en zie je de lichtheid en de vrijheid in je leven? of kies je voor de donkere bril en laat je alle mooie dingen overschaduwen door je eigen manier van denken. Het is maar hoe je kijkt…

Je zou  om te beginnen tegenover elke negatieve gedachte en positieve kunnen zetten, geniet van alles wat je hebt!!!  Want zeg nou zelf….het leven is toch veel te leuk om je dagen “af te tellen”?

Om je een steuntje te geven als je na het weekend nog wat startprobleempjes ondervind….twee liefdevolle engelenboodschappen.

Breathe

In tijden van stress houd je vaak onbewust je adem in . Zoals je weet is je ademhaling essentieel om je lichaam, ziel en geest, kortom je hele leven, van zuurstof te voorzien. Schrijf een briefje aan jezelf waarin je jezelf herinnert aan het belang om jezelf te voorzien van een diepe en regelmatige ademhaling. Ga vaak naar plaatsen waar volop frisse lucht is. Je zult ook merken dat de kwaliteit van de lucht beter is als je aan het water bent, zoals aan zee of aan een meer ( en niet alleen tijdens vakanties!) Zelfs al je een douche of bad neemt kom je in contact met de positieve ionen die in water en lucht zitten.

De naam Rafaël betekent: “God heeft genezen” en hij staat bekend als engel van de lichamelijke genezing van alle levende wezens. Door middel van intuïtie, dromen en ingevingen krijg je vaak raad van deze engel om goed voor jezelf te zorgen doormiddel van bijvoorbeeld gezonde voeding, water drinken en lichaamsbeweging.

Gifts from God

Sta jezelf toe de geschenken van god, van je leven te ontvangen.  Stuur liefde naar de hemel en je ontvangt liefde terug. Ben je bewust van wat je het universum instuurt….ruil je angst in voor liefde. Jouw enige taak is gelukkig te zijn en te ontvangen. Durf jezelf open te stellen voor al het goede.

Sandalphon zorgt ervoor de je krijgt waarom je gebeden hebt.

Fijn weekend en veel liefs.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *