Engelenkaart voor 8 t/m 14 mei 2017

Deze week gebruik ik de engelenkaarten van aartsengel Michael. Welke liefdevolle boodschap sturen ze jou deze week?

Voor maandag en dinsdag:

 

Deze kaart laat zien dat de situatie waarmee je zit op een gelukkige wijze is beeindigd. De engelen hebben er achter de schermen aan gewerkt om de bron van je zorgen te helen. Hoewel je nu misschien niet direct ziet hoe de zaak is opgelost, kun je erop vertrouwen dat het zo is. Laat je zorgen los en ontspan jezelf met de zekerheid dat alles goed is.

Je hoeft je nergens zorgen om te maken, alles zal in orde komen. Als het om een relatie gaat dan is deze het waard om gehandhaafd te worden.

Woensdag en Donderdag

Aartsengel Michael stuurt je een boodschap met de vraag of je wat vaker naar buiten wilt gaan om contact met de natuur te hebben. De frisse lucht zal je helpen de stem van het goddelijke beter en duidelijker te horen en de natuurlijke omgeving zal je lichaam en geest ontspannen en rustig te maken en je helpen om de zorgen van maandag en dinsdag beter los te laten.

Vrijdag, zaterdag en zondag

op dit moment stuurt iemand jou liefde en de eerste persoon waaraan je denkt is diegene die liefdevolle gedachten over je heeft. Misschien heb je je deze week wel zorgen gemaakt over een relatie en symboliseert de verzekering van aardsengel Michael dat alles goed is. De engelen waken over jouw geliefde persoon en helpen jou ook met jouw relaties. Weet dat jij een liefdevol persoon bent, zelfs als iemand zich niet liefdevol tegenover je gedraagt.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *