Kaartlegging voor de nieuwe week ( 3 juli t/m 9 juli 2017)

Welke afbeelding spreekt jou het meeste aan ?  Kies met je hart en geniet van wat de kaarten je vertellen!

 

 

Kaart 1 Negen van staven

Deze kaart geeft aan dat je weet wat je wilt! Het heeft misschien moeite gekost, maar je staat er nog steeds! Je gaat voor je ideaal, voor wat je wilt. Leer van de lessen uit je verleden. Gebruik ervaring voor nieuwe acties die je gaat ondernemen. Je wilt iets heel graag en wilt ervoor strijden. Krachtige persoonlijkheid, Tegen een stootje kunnen. Uithoudingsvermogen hebben. Jezelf verdedigen of voor jezelf opkomen. Een tegenslag kunnen verwerken. Iets nieuws proberen. Doorgaan ondanks tegenwerking.

 

Kaart 2:  Koningin van staven

Dit is een zelfbewuste en zelfverzekerde vrouw die liefde, macht, sensualiteit en warmte uitstraalt. Zij kan mensen overweldigen. Ze is oprecht en betrokken bij de medemens. Ze is eerlijk, oprecht en vastberaden. De kat geeft haar alertheid en intuïtieve gaven aan. spirituele groei en bewustzijn.  Ze staat voor wat ze wilt en ze zorgt dat ze krijgt wat ze wilt. Zij kan iemand een warm hart toedragen. Ze is vriendelijk en optimistisch. Ze is wijs door haar vrouwelijke intuïtie. Erotiek en seksuele driften horen hier ook bij. Aantrekkelijk, hartelijk, energiek, vrolijk, zelfvertrouwen, populair, gepassioneerd, ondernemend en seksueel. Deze eigenschappen mag je aanwenden als deze kaart ter tafel komt of je hebt met iemand te maken die deze eigenschappen toont.

Kaart drie:  De dwaas

Deze kaart laat een volkomen vrije geest zien. De symbolische sprong in de archetypische wereld van de tarotkaarten van de Grote Arcana. Deze persoon durft zo te zien risico te nemen. Deze kaart vraagt je moed te hebben of te vinden. Durf eens uit de band te springen. Een dwaas is als enige in de maatschappij geoorloofd om gek te doen. Deze kaar staat symbool voor het ongeboren kind ( de ziel) dat de ervaringen van de wereld gaat ervaren en ontdekken. Een dwaas leeft niet volgens de regels. Hij volgt zijn pure instinct. Hij verzet zich tegen maatschappelijk aanvaarde waarden en normen. Het is een grappenmaker met humor, die alles niet zo zwaar ziet. In zijn knapzak zitten zijn evaringen, zonder vat op hem te hebben. Vol vertrouwen valt hij daarop terug, zonder erover na te denken. Hij durft de sprong in het diepe te wagen, ondanks alle angsten. Hij durft te handelen, is gretig en gedachteloos. Gevoel van moed, optimisme, vertrouwen in jezelf en in het leven. Luister naar je innerlijke stem! Deze kaart staat ook voor een nieuw begin, onbevreesdheid, leven vanuit gevoel en niet vanuit denken.  De dwaas is de held van het verhaal. Het kind.

Doe eens gek, spring eens uit de band maar wordt niet roekeloos en overmoedig. Ervaar levensvreugde, en luister niet teveel naar anderen ipv naar jezelf. Laat je niet door angsten tegenhouden, maar volg je instinct, ben nieuwsgierig, ontdek, blijf optimistisch en vol vertrouwen. Bekijk het met humor!

 

 

Eén gedachte over “Kaartlegging voor de nieuwe week ( 3 juli t/m 9 juli 2017)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *