Nieuwe maan 19 oktober 2017

Nieuwe maan!

Moeder Maria wil je liefdevolle boodschappen meegeven voor de komende maancyclus. Deze keer staat de nieuwe maan in het sterrenbeeld Weegschaal. We zijn dus op zoek naar balans in ons leven, maar vooral in onszelf. Vaak vinden we het lastig om de weegschaal in balans te houden omdat we het gevoel hebben dat het leven ons leidt, in plaats van dat wij ons leven leiden. We hebben het druk met ons werk, huishouden, familie en vrienden. En als we even tijd hebben voor onszelf, vullen we ons innerlijk met allerlei informatie van social media en tv. We komen te weinig tot rust, waardoor we te weinig nieuwe energie kunnen opladen om onszelf weer in balans te brengen of te houden.

Geef jezelf meer rust, ga mediteren ipv op Facebook kijken. Kijk geen nieuws of zorg dat je geen negatieve berichten leest of hoort voordat je gaat slapen. Je neemt dit allemaal mee de nacht in, waardoor je onbewust toch minder goed slaapt. Bedenk je elke avond waar je dankbaar voor bent, vul je met positieve gedachten en liefde.

laat je inspireren door onderstaande kaarten:

Je krijgt deze kaart omdat Moeder Maria de schoonheid in jou ziet. En ze wil graag dat je dat zelf ook ziet. Deze kaart gaat over het vergroten van je zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde. Als je je beter over jezelf voelt, zal je houding ook positiever worden en dat is veel gezonder voor jezelf en je geliefden. Bekijk vandaag de situaties en mensen zoals moeder Maria ze zou bekijken. Omhels alles wat er op je pad komt met dankbaarheid. Je dankbaarheid zal een magnetische aantrekkingskracht hebben en geweldige mensen en ervaringen naar je toe trekken.

Moeder Maria waakt over alle kinderen en in het bijzonder het kind dat in iedere volwassene leeft. Deze kaart is een herinnering om goed voor je innerlijk kind te zorgen. Het kind in jou huilt om aandacht. Als je alleen maar werkt en geen plezier hebt, voelt het kind in jou zich afgewezen en droevig. Dit is een boodschap voor jou om plezier te maken en te genieten.

Als je je zelf de laatste tijd erg hebt bekritiseerd, voelt je innerlijk kind zich beschaamt of depressief. Vergeef je zelf, wat je wel of niet gedaan hebt. Moeder Maria vergeeft jou! Leer van je fouten in plaats van je vast te houden aan schuldgevoelens. verzeker je innerlijk kind ervan dat je van hem of haar houdt.

liefs Nicole

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *