Volle Maan 6 september 2017

De volle maan van 6 september 2017 staat in het teken van Wijsheid. Het is de maan van het weerlicht. Welke boodschap deze maan met zich meedraagt en naar de aarde wil uitstralen heb ik deze maand gevraagd aan de Begeleiding vanuit De Bron kaarten. Deze kaarten hebben allemaal prachtige inspirerende afbeeldingen die een energetische boodschap voor ons bevatten.

 

Uitbreiding:

Het is tijd om op een veel grotere schaal te communiceren. Deze kaart gaat over je contact met grotere groepen mensen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je je diensten aanbiedt bij gemeenschappelijke gebeurtenissen, vrijwilligerswerk gaat doen, gaat helpen bij workshops en groepswerk, lezingen gaat houden of je werk publiceert. Het gaat erom, dat je je gaven en talenten gebruikt op een manier die vele mensen van nut is, meer publiekelijk. Op deze manier zal je energie een verre en brede reikwijdte krijgen, en een zinvol duidelijk effect hebben op diegene die je pad kruisen. Het is nu tijd om echt naar buiten te treden. Dus haal diep adem, vertrouw het proces en open je armen!

 

Ontvangen!

Deze kaart sluit helemaal aan bij de  eerste…..open je armen!

Energetisch begin je de liefdevolle mensen aan te trekken die je kunnen helpen om verder te gaan op je weg en in je leven. Deze mensen ondersteunen je zowel emotioneel als spiritueel,  zodat je jouw eigen waarde in deze wereld kunt zien en voelen. Bedenk, dat jij net zoveel positieve invloed in hun leven hebt als zij in het jouwe. Wat je te bieden hebt is heel belangrijk, en het is net zo belangrijk dat je jezelf ook toestaat om te ontvangen. Als je dat doet creeër je de mooie energie, waarin wederzijdse groei en ondersteuning wordt uitgewisseld.

 

Eindeloze mogelijkheden.

Je dagdromen zijn een creatie van je diepste verlangens en wensen. Zij zijn een soort gids voor wat je wilt en wat je nodig hebt op je weg, en tegelijk zijn ze ook je creatieve bron tot manifestatie. Het universum vraagt je jezelf toe te staan te dromen, en open te staan voor het idee dat het onmogelijke mogelijk is. De diepste wensen in je leven zijn een belangrijke sleutel op je pad, en het hele universum werkt op dit moment met je samen om die dromen werkelijkheid te doen worden. De mogelijkheden van wat zich kan manifesteren zijn eindeloos.

Wijsheid zit niet in je hoofd, wijsheid is het luisteren naar je innerlijke stem, voelen wat er in je hart spreekt en je negatieve gedachten loslaten.

 

Tot de volgende volle maan.

Liefs Nicole

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *