Volle maan reading van Oktober 2017

De volle maan van 5 oktober wordt ook wel de oogstmaan genoemd en staat voor onsterfelijkheid. Deze maan geeft ons helderheid en inzichten.

Tijd om even stil te staan bij wat je de afgelopen tijd geoogst hebt. Wat is voor jou belangrijk genoeg om als zaad voor de toekomst te dienen? Wat hoeft niet meer opnieuw tot leven te komen in de volgende cyclus en mag je dus loslaten?
De periode rond de volle Oogstmaan is een mooie tijd om, net als de natuur, meer naar binnen te keren: wat neem je mee en wat je loslaat. Ook om na te denken over wat je meeneemt en in het voorjaar weer wil laten bloeien en waarom dat voor jou goed voelt. Voor de natuur is dit een periode van rust, dat mag het voor jou ook zijn: komt tot rust, geniet van de stilte, mediteer, laad je op voor de volgende cyclus.

Aartsengel Michaël geeft ons de volgende boodschap die we kunnen meenemen in deze tijd van bezinning:

Herinner je wie je werkelijk bent!

Je bent gemaakt naar het evenbeeld van je schepper, dus je belichaamt alle aspecten van zijn eigenschappen. Je innerlijke Goddelijke licht is waarachtig helder en zuiver en geen enkele vergissing kan Gods werk van ware perfectie tenietdoen. Ben niet bang voor je eigen kracht, grootsheid en wijsheid. Wanneer jij succes hebt zal je andere mensen inspireren. Wanneer je je leven zodanig verandert dat het meer in overeenstemming is met je interesses, zal je andere mensen inspireren. Gebruik je innerlijke kracht! wees groots! Dit is wat je werkelijk bent!

Metatron wil je helpen om je chakra’s te reinigen.

Metatron maakt gebruik van de heilige geometrische vormen om de energiecentra in ons lichaam te reinigen. Vraag Metatron op mentaal niveau, je chakra’s te openen en hij zal je geleidelijk aan de kubus van Metatron sturen via je kruinchakra. De kubus draait naar beneden en zal je lichaam en chakra’s schoonmaken van zware energie en psychische giftige stoffen. Je zal merken dat je meer energie krijgt als je chakra’s gereinigd zij. Ook zal je intuïtieve vermogen groter zijn, zodat je in deze tijd van bezinning je innerlijke stem beter kunt horen.

Gabriël:

Neem de tijd om je gedachten en nieuwe ideeën op te schrijven in een dagboek. Daardoor zal je meer duidelijkheid krijgen over wat er in je omgaat. Welke boodschappen komen vanuit je hart, welke zijn op angst gebaseerd. Wat neem je mee en wat laat je los….

De boodschappen van deze engelen zullen je helpen om te her- inneren wie je bent en wat je wil!

Liefs Nicole

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *