Zie de maan schijnt door de bomen…

 

Sinterklaas heeft ons land weer gevonden en dat tijdens nieuwe maan. En wat voor een nieuwe maan. Deze staat in het teken van wedergeboorte. Gebruik deze stille periode, waarin de natuur in winterslaap rust, om  jezelf innerlijke vrede te schenken. Het gaat deze maand over vrede en samenzijn met onze geliefden, maar vergeet niet jezelf liefde en respect te geven en te luisteren naar je hart. Wat wil jij? Waar voel jij je goed bij? Doe je de dingen omdat je het altijd zo deed? of omdat het van je verwacht wordt?

Sta er bij stil dat je de dingen ook anders kunt en mag doen. Maak nieuw keuzes en laat de dingen en mensen los die jou niet met liefde behandelen. Durf jezelf te zijn. Durf te zeggen wat je anders wil!

Vaak brengt deze maand van liefde, vrede en samenzijn veel stress met zich mee. Deze stress wordt vooral veroorzaakt omdat we bang zijn wat anderen van ons denken of ons niet meer aardig vinden. We lopen in het gareel en vieren de feestdagen op een voor ons vaak niet feestelijke manier. Zorg deze keer dat het een feest is voor jouw binnenkant, je hart en ziel. Geniet met volle teugen van alles om je heen, maar bewaak je grenzen en gevoel…..

aartsengel Michaël geeft je de volgende liefdevolle boodschappen mee:

 Eeuwige liefde:

Iemand stuurt jou op dit moment liefde. De eerste persoon waar je aan denkt is degene die deze liefdevolle gedachten over jou heeft. Misschien heb je jezelf wel zorgen gemaakt over een (familie)relatie en dit symboliseert de verzekering van Aartsengel Michaël dat alles goed is. De engelen waken over jouw geliefde persoon en helpen jou ook met je relaties.

Weet dat jij een liefdevol persoon bent, zelfs als iemand zich niet liefdevol tegenover jou gedraagt. Een (ex)geliefde kan terugkomen in je leven.

Je bent op de juiste weg.

Deze kaart bevestigt dat je gedachten en handelingen in de juiste richting gaan voor het bereiken van je levensdoel en je innerlijke vrede. Je hebt zorgvuldig geluisterd naar de adviezen van je innerlijke leiding en de engelen klappen in hun handen dat je dit zo trouw navolgt. Hoewel je nog niet duidelijk ziet waar het allemaal goed voor is, willen de engelen je graag laten weten dat zij je op elke stap van je weg van advies dienen en je beschermen. Houd het goede werk hoog!

luister naar je innerlijke leiding, ook al begrijpen andere mensen je niet.

Gevoel voor humor

De situatie zou gebaat zijn bij jouw gevoel voor humor. Bekijk je ervaringen alsof je naar een filmscéne kijkt, in gedachten houdend dat – zoals Shakespear zei-‘de wereld een schouwtoneel is’. Wat vind jij humoristisch aan de menselijke natuur in dit scenario? Door een nieuw perspectief op het gedrag van iedereen te krijgen, kun je er automatisch met liefde afstand van nemen. Humor zorgt ervoor dat mensen hun weerstand opgeven, zodat liefde kan binnenstromen en de situatie en relaties kan helen. Dat is waarom God en de engelen zo’n wonderbaarlijk gevoel voor humor hebben….en jij ook!

Weet dat lachen het beste medicijn is!

 

Liefs Nicole

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *